Verzenden & retouneren

By Ammie verzend je bestelling tussen de 3-7 werkdagen. De bezorgtijd voor PostNL is vaak 1-2 werkdagen. PostNL leverd niet op zondag en maandag.

- Mocht de levertijd afwijken van bovenstaande, dan zullen dit altijd aan je laten weten.

- Heb je je bestelling op korte termijn nodig? Laat dit dan aan ons weten.

- Een cadeautje direct bij de ontvanger laten bezorgen? Dat is mogelijk! Wil je het product laten inpakken als cadeau, laat dit weten door een opmerking te zetten bij je bestelling. Vul bij het afrekenen het adres van de ontvanger in en je eigen gegevens als factuuradres.

 

Tarieven binnen NL:
Brievenbuspost: €3,95
Pakketpost: €6,95

 

Retourbeleid:
We doen ons best om onze producten altijd naar tevredenheid te leveren. Ben je toch niet tevreden? Dan mag je het product altijd naar ons retour sturen.

- De producten mogen binnen 14 dagen vanaf ontvangst geretouneerd worden als deze ongebruikt zijn. Een retourlevering moet altijd eerst aangemeld worden via byammieshop@gmail.com

- De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant. Het risicio van het retour sturen van een product is voor de koper.

- Zodra het product in goede staat bij ons binnen is zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort worden op de rekening waarmee deze is betaald.

- Als het product beschadigd of niet in originele staat wordt ontvangen door ons zullen hiervoor kosten in mindering gebracht worden.

- Bestellingen die op maat gemaakt zijn of met een eigen naam, kunnen niet worden geretouneerd.

- Wij doen niet aan ruilen!

Retouradres:
By Ammie
Loethoeli-erf 9
3263 SJ Oud-Beijerland

© 2021 www.by-ammie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel