Veiligheidsvoorschriften

De veiligheid bij onze producten staat voorop bij By Ammie. U vind op deze pagina alles over de veiligheid van onze producten. 

Wij gebruiken voor al onze producten de beste kwaliteit. Onbehandel hout en siliconen kralen 100% vrij van BPA. Elk product wordt voordat deze verzonden wordt zorvuldig handmatig getest en gecontroleerd.

Bijtringen
- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.
- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.
- Reinigen kan gewoon onder de kraan. 
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij. 

Speenkoord
- Het is geen speelgoed.
- De knopen zitten erin voor de veiligheid, haal deze er daarom niet uit.
- Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.
- Leg de baby nooit in bed met een speenkoord. 
- Laat de baby nooit alleen met het speenkoord, houdt altijd toezicht!
- Is niet bedoeld om op te bijten.
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt.

Het advies van By Ammie is om je kindje niet alleen te laten met de producten van ons, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Geef daarom ook niet onze speenkoorden of bijtringen mee naar bed. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden al onze producten uitvoerig getest en gecontroleerd voor verzending. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van onze producten en de veiligheid van uw kind. By Ammie is niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele schade of problemen.

Ons bedrijf By Ammie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder of verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat je baby nooit alleen met onze producten. Gebruik is geheel op eigen risico.

© 2021 - 2022 www.by-ammie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel